Citeste

Cafeaua Verde ajuta la Slabire Dr Oz

Fazele dietei Dukan

By on February 24, 2013
fazele-dietei-dukan

Dieta Dukan este printre putinele regimuri de slabit care iti permite sa mananci oricat doresti.

Totusi, nu este un simplu regim de slabit, ci pune bazele pentru un plan de nutritie adecvat pentru a urma un stil de viata sanatos si pentru a evita revenirea kilogramelor in exces.

Fiind compusa din patru etape la fel de importante, dieta de slabit trebuie urmata cu exactitate pentru efecte maxime.

Prima etapa a dietei de slabit Dukan are denumirea de etapa de atac pentru ca reprezinta stadiul de initiere a procesului de slabire. Pe perioada acestei etape se consuma doar proteine, iar ca durata poate varia intre trei si zece zile, in functie de numarul de kilograme de care vreti sa scapati.

A doua etapa a dietei Dukan este numita etapa de croaziera si continua pana persoana care tine dieta ajunge la adevarata greutate (termen folosit de Dr Dukan pentru ca este de parere ca nu toate obiectivele in greutate pot fi obtinute in realitate). Aceasta perioada alterneaza zile cu proteine cu zile in care se consuma proteine si legume.

Etapa de consolidare a dietei de slabit Dukan este o perioada vulnerabila a regimului pentru ca trupul are tendinta de a pune la loc kilogramele pierdute. Aceasta etapa dureaza zece zile pentru fiecare kilogram pierdut pana in aceasta etapa.

Etapa de stabilizare este ultimul pas al dietei si consta in mentinerea greutatii pentru tot restul vietii. Trebuie sa urmariti doar trei reguli simple, insa foarte importante:

  1. In fiecare saptamana, si anume joia, veti consuma doar proteine, ca in etapa de atac.
  2. Faceti putin mai multa miscare
  3. In fiecare zi consumati trei linguri de tarate de ovaz.

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *